PIKATESTIT

ABCELL maahantuo vain CE-merkittyjä ja korkealaatuisiksi ja luotettaviksi varmistamiaan pikatestejä useilta eri valmistajilta. Valikoima täydentyy jatkuvasti, joten pikatestiluettelo Pikatestit/Rapid Tests Product List (xls) on aina puutteellinen. Pidämme myyntivarastossamme vain testejä, joilla on jatkuva menekki. Nämä löytyvät verkkokaupastamme ja niiden toimitusaika on 2-3 vrk. Valmistajan varastosta tilattavien tuotteiden toimitusaika on 3-4 viikkoa, joidenkin jopa yli 2 kk.

Yksityisasiakkaille myymme pikatestejä vain verkkokaupan kautta ostettuina ja ennakkomaksettuina. Yritysasiakkaat (alv-velvolliset) voivat tilata myös sähköpostitse abcell@abcell.fi, jolloin lasku tulee toimituksen mukana tai asiakkaan niin halutessa suoraan e-laskuna ja maksuaika on 14 vrk. Tilauksessa on annettava Y-tunnus (alv-numero) sekä toimitus- ja laskutustiedot.

Esimerkkejä pikatesteistä >> (pdf)

Yleisohje kotitesteistä >>

Huumeseulat >> (pdf)

RAPID TESTS

ABCELL imports and distributes only CE marked and quality-secured rapid tests from several manufacturers. Portfolio expands continuously resulting to the fact that the Product List of Rapid Tests Pikatestit/Rapid Tests Product List (xls) is never adequate. Tests available from our store, with short delivery time, are given on our web shop pages. Delivery time from the manufacturer´s store is typically 3-4 weeks, in a few cases even more than 2 months. Private persons and enterprises outside EU region can purchase rapid tests only from our web shop by paying in advance. Enterprises in EU region can order by e-mail to abcell@abcell.fi giving VAT number, delivery address and invoicing details. Payment term is 14 days.